izlet v neznano 3. septembra 2011

3. septembra 2011 smo se veterani OZVVS Sevnica s partnerji odpravili na izlet v neznano z dvema avtobusoma. Prvi avtobus je pričel s pobiranjem udeležencev v Loki pri Zidanem mostu in končal na Blanci. Drugi avtobus je pričel v Šentjanžu, nadaljeval skozi Krmelj, Tržišče, Malkovec, Šmarje, Boštanj in končal s pobiranjem na Impoljci.

Skupaj se nas je zbralo skoraj sto. Kmalu, ko sta se avtobusa usmerila ob Savi navzdol (eden po levem bregu, drugi po desnem), so se začela ugibanja, kam smo namenjeni. Ko smo v Krškem pri mostu zavili v hrib, je bilo takoj jasno, da gremo k lovskemu domu na Trški Gori.

Tam nas je pričakal vonj po golažu ter pripravljene mize in klopi v senci pod pokritim in zračnim prostorom.

Za hrano in pijačo je poskrbel "Mesni butik Jeler", za dobro voljo pa smo poskrbeli sami pod taktirko naših članov; harmonikaša Janeza Šoštariča in kitarista Jožeta Sehurja, ki je prispeval tudi ozvočenje.

 

Po okrepčilu (v trdnem in tekočem stanju) so bila na vrsti tri družabna tekmovanja in sicer: ribolov na suhem, podiranje pločevink z žogo in napihovanje balonov. Sodelovalo je šest ekip s po tremi člani. Prva, druga in tretja ekipa so dobile medalje, ostale tri pa tolažilne nagrade.

Prvo mesto so osvojili:

Jamšek Mihela, Jamšek Vinko, Zelič Darko.

 

Drugo mesto so osvojili:

Jaklič Marica, Jaklič Drago, Tomažič Jože.

 

Tretje mesto so osvojili:

Krajnc Ivanka, Trefalt Jože, Sršen Franc. 

 

Po končanem tekmovanju se je spet prilegla hrana, ki je bila tokrat z žara.
Ob glasbi se je nadaljevalo druženje ob plesu, ki je trajalo do pol osmih, kot je bilo tudi predvideno.

 

Več slik z izleta v neznano