Srečanje pripadnikov EPN 90/91
 

V soboto, 26. novembra 2011 so imeli pripadniki "Enote za posebne namene 90/91" (EPN) tradicionalno srečanje v Bregarjevi zidanici na Kamenškem.

Srečanje, ki je letos obeleževalo tudi dvajseto obletnico samostojne Slovenije, sta organizirala Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Sevnica in poveljnik EPN tov. Drago Slukan. Pričelo se je s pozdravnim nagovorom predsednika OZVVS Sevnica tov. Slavka Hočevarja, nadaljevalo pa s svečanim veteranskim dejanjem in kratkim kulturnim programom. Poveljnik EPN tov. Tov. Drago Slukan je v svojem govoru prisotne podrobno seznanil z dogajanji v tistem času, nekaj misli pa je dodal tudi tov. Ivan Božič, ki je bil med osamosvojitveno vojno član 25. območnega štaba TO.

Pristno prijateljstvo pripadnikov EPN, ki je menda edino v Posavju, je omogočilo sproščen in prijeten klepet ob dobrem prigrizku in kozarčku pijače.

Zelo pomembno je, da se pripadniki EPN srečujejo tradicionalno vsako leto (le dvakrat se niso) in obujajo spomine na težke čase ter negujejo prijateljstvo tudi po dvajsetih letih. Naj tako tudi ostane.

 
Več slik s srečanja